BikeShow    ETUSIVU    MOOTTORIPYÖRÄT   AUTOT   KUVAGALLERIA    AJANKOHTAISTA   

 • Jenkit - Wild GreenA

  Heath Garage ei ole kerhotalli, vaan Tomi ja Anna-Stinan hot rod paja, jossa kustomoidaan ja rakennetaan autoja, toteuttaen villeimmätkin visiot.

  Wild GreenA on Heath Garagen uusin rodi.

  Wild GreenaA , nimi tulee villistä ulkoasusta, vihreästä väristä ja A mallin coupesta. Erityisen rodista tekee se, että se on kasattu show tyyliin kahden näyttelypäivän aikana Lahden Jenkkiautonäyttelyssä lokakuussa 2015. Rodi vietiin paikalle kärryllä osina ja ajettiin kotiin reilun 300 kilometrin matka.

  Tomi on jo pitkään haaveillut vuoden 30 Ford A coupesta, vihdoin sopiva aihio löytyi. Rodi tuli rottarodi tyylisenä kyhäelmänä vuonna2013, pari vuotta se odotti vuoroaan katoksessa ja työ alle se otettiin 2015 keväällä. Rakentaminen kaikkiaan kesti noin 7 kuukautta.

  Maalaus on saanut vaikutteita 60-luvun show maalauksista, siinä on yhdistetty monenlaisia tekniikoita, candya, pinstraippausta, kultausta, kynäruiskumaalausta. Päävärinä on vihreä, johon on yhdistetty kultaa, keltaista, kermaa ja tummempaa vihreää.

  Moottori: Chevyn 283 cid V8, Edelbrockin kuuden kaasuttimen imusarja Holleyn 94 cfm kaasuttimilla.
  Pakosarjat, imutorvet, vesiputket ja kaasuttimien bensalinjat on omavalmisteita.

  Voimansiirto: 3-vaihteinen TH400-automaatti shift kitillä, 10-pulttinen perä.

  Alusta:X-vahvistettu runko, joka zetattu edestä ja takaa, maskin etupuolelle asennettu etuakseli, Pontiacin ohjaussimpukka, edessä ’52 Ford F-600:n sammakkoiskarit ja poikittainen lehtijousi,Takapää koostuu Viairin 380 -kompurasta, Firestonen isosta ilmasäiliöstä ja Air Springin 6” ilmapusseista.

  Jarrut: Edessä ’41 Fordin ja takana Chevyn rummut.
  Korimuutokset: Chopattu 4,5”, channeloitu 4”, louverein koristeltu kattopelti ja peräkontin luukku n.180 kpl louvereita. aurinkolippa ja takapaneeli rei’itetty holkeilla, 4” madallettu ’32 Fordin maski, ’32 Fordin ovenkahvat, ’51 Pontiacin takavalot, omavalmisteiset etuvalojen kartiot.

  Vanteet: 16” pinnavanteet.

  Renkaat: Firestonen leveät valkosivut.

  Sisusta: ’58 Dodge Kingswayn kojelaudasta muokattu, ’60 Cadillacin ratti, straipattu ja näkyville jätetty vaihdelaatikko, Hurstin Indy-shifteri, salmiakkiverkosta tehty kardaanitunneli, Kirkeyn alumiiniset Vintage Class Bucket -kuppipenkit, ovipahveihin sikattu salmiakkiruutukuviot, ’59 Ford-paloauton ovien sisälukot, kahvat ja lasinnostomekanismit, ovien yläreunoissa omavalmisteiset, rei’itetyt alumiinilistat, ’38 Dodgen takavalosta tehty kierroslukumittarin pohja.

  Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on mielessäsi jotain pienistä maalaustöitä aina isompiin muutostöihin.
  www.heathgarage.fi

  Wild GreenA rakentaminen: Facebook.com/heathgaragehotrodcircus

  Tallissa tapahtuu: Facebook.com/heathgarage


  » AUTOT » Jenkit